Mutasd a pincéd, megmondom a problémád!

Mutasd a pincéd, megmondom a problémád!

Az elfojtások terepe. Mindenkinél megjelenik valamilyen formában, még ott is, ahol a pince egyébként rendezett. Mindannyiunk lelkének vannak olyan bugyrai, melyek még önmagunk előtt is feltáratlanak. A házban a pince az a hely, ahol ezeket raktározzuk, nagy helységében kusza összevisszaságában, mint egy lelki szemetes, bedobálva a már feleslegessé vált holmikat. Hidd el, szükség van időnként arra, hogy csak úgy, egy mozdulattal félredobva ezeket a dolgokat, eltold magadtól, de végleg azért nem megválva tőlük. Időre van szükség ahhoz, hogy bizonyos emlékek, történések kiíródjanak a lelkedből, és beépüljenek a tudatalatti rendjébe. Mit akarok ezzel mondani? Csak azt, hogy amikor igen nehezen mennek a dolgok, minden erőfeszítésed ellenére sem halad előre, nézz szét a pincében, mert valamit közölni akar veled a látvány!

 

A rendetlen pince, tárolóhelyiség megfékezi az áradó csít, eltorlaszolja az útját, és kész a baj. Arra a területre hat legelevenebben a lenti kuszaság, amelyik alatt húzódik. Időnként akkor is tegyél rendet odalent, ha egyébként nincs komolyabb gondod (azért, hogy ne is legyen), hogy szép lassan meg tudj válni azoktól a dolgoktól, amiket hónapok alatt lehordtál! A “szép lassan”-on van a hangsúly, ugyanis nem ajánlott egyszeri nekirugaszkodással felforgatni az egész pincét, s hirtelen minden régi darabtól megválni. Komoly lelki traumát okozhat, ha múltad tárgyaitól, emlékeitől átmenet nélkül szabadulsz meg.

 

Ide kapcsolódik a padlás területe, és minden tároló helység, amit gyakran inkább lomtárnak használsz. Sajnos, attól, hogy nem látod a rendetlenséget, az még ott van, és gyönyörűséges energiatorlaszokat hoz létre a házban. Így van ez az ajtó mögötti sarokkal is, dobozban tárolt holmival, ágy alá rejtett dolgokat. Ezeket nem szereti a csí, az ilyen helyeken megakad, dugulást hoz létre. A használaton kívüli tárgyakat, persze, tárolni kell valahol: kamra, pince, gardróbszoba mind alkalmas erre, csak tartsd fenn ott is a rendet! Könnyebb is megtalálni, ha keresel valamit, és gondolj bele: ha te utálattal nyúlsz be egy pókhálós kamrába, mit szóljon a csí?

 

Minden terület, ahol hanyatlás, fennakadás van a házban, jelez valamit: mint a hervadó virág, kipusztuló fa, a rendetlen sarok, illetve az előbb említettek. Jó alkalom az önvizsgálatra, és talán nem kell hozzá sok idő, hogy kapcsolatot találj a problémás hely, és életed valós gondjai között.

 

Nézd meg akciós ajánlatainkat a  áruházunkban!

0 Hozzászólások

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*