Mitől szép egy lépcső?

Mitől szép egy lépcső?

A lépcső az energia haladási irányát is meghatározza.

Egyrészről tehát hívogatónak kell lennie, másrészről viszont, ha túl erős az áramlás, elszippanthatja a pozitív energiát. Ez akkor következik be, amikor a lépcsőhöz hosszú egyenes járda, út, bejárat, folyosó vezet. Ilyenkor le kell lassítani a haladási sebességét.

Kedvező, ha lépcsősor aljára két oldalról cserepes virágot, vázát, szobrot, bármilyen, számodra pozitív tárgyat helyezel. Ha a lépcső hosszú és egyenes, tegyél virágot egy-két lépcsőfokra, ha elfér; vagy szivárványkristállyal, mozgókával fékezd meg a rohanó csít.

A meredek csigalépcső nagyon rossz, átsüvít rajta az energia, és ugyanezzel a lendülettel ki is száguld a házból. Ellenben, ha az ív nem önmagába kell tekeredik vissza, hanem lágyan fordul, az még nem csigalépcső, az előnyös. A felfelé haladást szebbé teszi néhány kép a falon, annak a területnek az elemét kiemelve, amelyiken éppen található.

Nálunk a gyerekek területet érinti, ezért fotóikat, kezük munkáját ragasztottam ide. Nem ellenkeztek. Fontos, hogy minden lépcsősor, lépcsőház határozottan meg legyen világítva. Sem leesni nem szeretnél, gondolom, sem megbotlani egy árnyék vagy egy ott felejtettett tárgy miatt.

 

Nézd meg akciós ajánlatainkat a  áruházunkban!

0 Hozzászólások

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*